ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερωθείτε για τις ελκυστικές προσφορές του Moni Emvasis Luxury Suites

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ενημερωθείτε για τις ελκυστικές προσφορές του Moni Emvasis Luxury Suites

προσφορες διαμονης μονεμβασια - Moni Emvasis Luxury Suites
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
-15% για κρατήσεις σήμερα και αύριο

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές με προνομιακές τιμές και προσφορές. Οι προσφορές είναι βάσει διαθεσιμότητας, δε συνδυάζονται με άλλες προσφορές.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
προσφορες διαμονης μονεμβασια - Moni Emvasis Luxury Suites
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ
-11% για κρατησεις 60 ημέρες και νωρίτερα

Κάντε την κράτησή σας 60 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας και κερδίστε έκπτωση -11% σε όλους τους τιμοκαταλόγους .

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
MONI EMVASIS ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ

Ένας παραμυθένιος προορισμός στη μεσαιωνική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς

Με μότο το «ευ ζην» και με επίκεντρο εσάς

Με μότο το «ευ ζην» και με επίκεντρο εσάς η ομάδα μας από ανθρώπους με ξεχωριστές ιδέες, πολύ μεράκι και αμέριστη αγάπη για τον ασυνήθιστης ομορφιάς τόπο της Μονεμβασιάς, δημιούργησε ένα μοναδικό ορμητήριο που θα κάνει τις αποδράσεις σας ονειρεμένες.

Πολύτιμο σαν έργο τέχνης και ερωτεύσιμο

Πολύτιμο σαν έργο τέχνης και ερωτεύσιμο από την πρώτη ματιά, αποτελεί έναν προορισμό-εμπειρία, για το ξεχωριστό κοινό του. Το Moni Emvasis με μια σπάνια ομορφιά εφάμιλλη με την ομορφιά του Κάστρου της Μονεμβασιάς καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την υψηλή αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής συνολικής εμπειρίας.

Βασικά συστατικά η φιλοξενία και η ζεστασιά

Βασικά συστατικά του Moni Emvasis η φιλοξενία και η ζεστασιά μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Το Moni Emvasis βρίσκεται σε ένα μεσαιωνικό φρούριο της Μονεμβασιάς σχεδιασμένο από καινοτόμες ιδέες και όραμα και σκοπό έχει να κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη, συνδυάζοντας μοναδικά την ομορφιά του τόπου με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου μας.

MONI EMVASIS ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ

Το ταξίδι στη μαγεία και το μυστήριο που πλανάται πάνω από τη μεσαιωνική καστροπολιτεία μόλις ξεκινάει..και το MONI EMVASIS εγγυάται για εσάς την ιδανικότερη διαμονή.