9+1 λόγοι, λοιπόν, για να παντρευτείτε στη Μονεμβασιά

9+1 λόγοι, λοιπόν, για να παντρευτείτε στη Μονεμβασιά, όταν και εφόσον το αποφασίσετε. Σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

  • Είναι το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα που συνδυάζει με τόσο ξεχωριστό τρόπο την ιστορία, τον πολιτισμό και το ρομαντισμό. Στην καστροπολιτεία τορολόι του χρόνου μοιάζει να έχει σταματήσει. Κάθε στιγμή της γαμήλιας τελετής ακροβατεί ανάμεσα στο σήμερα και στο χθες.
  • Μέσα στην καστροπολιτεία υπάρχουν σημαντικοί ναοίμε μεγάλη ιστορική αξία, κατανυκτική ατμόσφαιρα, αλλά και απερίγραπτη ομορφιά.
  • Τα ζευγάρια που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο μπορούν να πραγματοποιήσουν την τελετή τους σε ιδιαίτερα σημεία εντός και εκτός του κάστρου, όπως βεράντες με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου. Η καστροπολιτεία είναι ένα παραμυθένιο σκηνικό, που λατρεύουν οι φωτογράφοι από όλον τον κόσμο. Η αυστηρότητα της πέτρας συνδυάζεται με την απεραντοσύνη του Μυρτώου πελάγους, και η φωτογράφιση απογειώνεται…
  • Ένας γάμος στη Μονεμβασιά αποτελεί την ιδανική αφορμή για κάθε καλεσμένο να συνδυάσει το ταξίδι του με διακοπές σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας. Άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο, ο Δήμος Μονεμβασιάς προσφέρεται για διακοπές που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και του πλέον απαιτητικού επισκέπτη.
  • Στη Μονεμβασιά υπάρχει πληθώρα αξιόλογων ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών. Ρομαντικές σουίτεςσε πετρόχτιστους ξενώνες και ξενοδοχεία για τους νεόνυμφους, αλλά και πολλές επιλογές, με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, για όλους τους καλεσμένους του ζευγαριού, χωρίς απαγορευτικό κόστος.
  • Στη Μονεμβασιά υπάρχει μεγάλη ποικιλία χώρων που μπορούν να φιλοξενήσουν οποιαδήποτεδεξίωση γάμου, μικρή ή μεγάλη. Επίσης, άριστοι επαγγελματίες που μπορούν να υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο την τέλεια διοργάνωση ενός γάμου (φωτογράφοι, catering, κομμωτήρια, μακιγιάζ, στολισμοί, ανθοπωλεία κ.λπ.).
  • Στη Μονεμβασιά φθάνουμε οδικώς. Αυτό σημαίνει πως τυχόν άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν τις μετακινήσεις του ζευγαριού και των καλεσμένων, δημιουργώντας απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.
  • Στη Μονεμβασιά το κλίμα είναι ήπιο, με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ηλιοφάνειας στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δημιουργηθούν προβλήματα από έντονους ανέμους ή βροχόπτωση σε οποιαδήποτε υπαίθρια δεξίωση.
  • Κάθε γάμος είναι τοξεκίνημα μιας καινούριας ζωής. Όταν τα φώτα σβήσουν, όλα αποτελούν μιαν ανάμνηση. Η ανάμνηση από ένα γάμο στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας,γλυκιά και διακριτική.